Bedankt!!

12-12-2023 | 16:23

Lieve donateurs, 

 

Hoera! Onze campagne om het boek PAUL te publiceren is met dank aan precies 300 donateurs succesvol afgesloten! Dankzij jullie bijdragen is er zelfs meer dan het beoogde bedrag van €36.000 ingezameld, om precies te zijn €36.295. We zijn iedereen daar enorm dankbaar voor. Het was hartverwarmend om de vele prachtige reacties op de campagnepagina voorbij te zien komen:

 

“Door het gepresenteerde werk van de kunstenaar heen kon je altijd de signatuur van Paul herkennen in details en oplossingen. Heel goed dat hier een overzicht van komt en voor iedereen in dit boek bewaard blijft. Bedankt Paul!”

 

“Het is een zeer fijn initiatief voor iemand die steeds 'achter de schermen' staat, en dat mag gerust meer 'naar de voorgrond' komen! Ik kijk uit naar deze publicatie en waardering voor iemands werk.”

 

“Heel bijzonder deze periode en deze man voor de kunst in Rotterdam, wat een goed idee om dit zo vast te leggen!”

 

Indien je een tegenprestatie hebt gekozen bij jouw donatie, dan nemen we in de aankomende weken contact met je op om die te verzilveren. 

 

Nogmaals bedankt! We houden je in de tussentijd zeker op de hoogte van de voortgang van de publicatie PAUL. Zet in ieder geval alvast dinsdag 30 april 2024 in je agenda. Op die dag organiseren we de afscheidsreceptie voor Paul en zal het boek gepresenteerd worden. Graag tot dan!

 

Liefs namens iedereen van Kunstinstituut Melly